Hinnasto ja vuokrausehdot

Mökkien vuokrausajat ja hinnasto

  Seuraavat hinnat ovat voimassa normaali viikkoina, ei juhlapyhien aikana. Juhlapyhiä koskevista vuokrausehdoista mainitaan jäljempänä.

Tulo- ja lähtöajat eri vuokrausvaihtoehdoissa

  • Viikko = Saapumispäivä esim. ma klo 15.00 - seuraavan viikon ma klo 11.00. Hinnaston viikojakso sisältää yhden viikonlopun (normaali viikkojakso on perjantaista - perjantaihin)
  • To-Su (Pitkä viikonloppu) = Saapuminen torstaina klo 18.00 - lähtö sunnuntaina klo 18.00 mennessä.
  • Pe-Su (Normaali viikonloppu) = Saapuminen perjantaina klo 15.00 - lähtö sunnuntaina klo 11.00 mennessä.
  • Vrk = Saapuminen klo 15.00 - lähtö seuraavana päivänä klo 11.00 mennessä.

 Tuloaika on siis klo 15.00 ja lähtöaika klo 11.00, poikkeuksena on pitkä viikonloppu jolloin tuloaika on torstaina klo 18.00 ja lähtöaika sunnuntaina klo 18.00.

 Asiakas siivoaa lähtiessään tai ostaa palvelun hintaan Sämpiä 60 € ja Ryökäs 50 € .

 Liinavaatteet on oltava asiakkaalla mukanaan tai ne voi vuokrata hintaan 10€/henkilö.


Hintataulukot

Hinnasto Sämpiä
Voimassa 2019
AjanjaksoViikkoTo-SuPe-SuVrk
1.1. - 31.5.Ei €vapaata€-€-€
1.6. - 15.6.Ei€vapaata€-€-€
16.6. - 31.8.Ei€vapaata€-€-€
1.9. - 31.12.Ei€vapaata€-€-€
Hinnasto Ryökäs
Voimassa 2019
AjanjaksoViikkoTo-SuPe-SuVrk
1.4. - 31.5.480€-€-€-€
1.6. - 15.6.540€-€-€-€
16.6. - 31.8.620€-€-€-€
1.9. - 31.10.480€-€-€-€

Vuokrausehdot

  Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun asiakas on suorittanut näissä ehdoissa mainitun ennakkomaksun (25 % majoituksen hinnasta) tai koko vuokrasumman.

  Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja varaajan tulee myös majoittua huoneistossa varausaikana. Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 15.00 ja päättyy vuokrausjakson päättymispäivänä klo 11.00, ellei toisin mainita.

  Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Loma-asunnon siivouksesta loman aikana ja sen loputtua huolehtii asiakas. Loppusiivouksen voi myös ostaa. Asiakkaalla tulee olla omat liinavaatteet mukanaan. Liinavaatteet voi myös vuokrata ja niistä laskutetaan erikseen. Loma-asunnon kadotetuista avaimista vastaa asiakas. Uusien lukkojen asennuksesta ja avaimien teettämisestä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä on varattaessa ilmoitettu ja varausvahvistuksessa vahvistettu. Lemmikkien tuomisesta mökille on sovittava aina mökkiä varattaessa.

Varauksen peruuttaminen

  Jos asiakas joutuu perumaan varauksensa, tulee siitä ilmoittaa välittömästi sähköpostilla tai puhelimella.

  Varauksen voi perua ilman kuluja 10 päivän kuluessa varaushetkestä, mikäli varauksen alkamiseen on enemmän kuin 30 päivää. Jos varauksen alkamiseen on vähemmän kuin 30 päivää, varaus on sitova heti.

  Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään 30 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan suoritettu maksu, vähennettynä peruutusmaksulla 30 €. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, peritään koko vuokrasumma. Jos loma-asunto saadaan kuitenkin vuokratuksi uudelleen, palautetaan vuokrasumma.

  Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 päivää ennen varauksen alkamista perhepiirissä sattuneen vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta, palautetaan vuokrasumma. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus.

Juhlapyhien ajan vuokraus ja hinnat

  Juhlapyhien aikaan vuokra-aika on yleensä viikon, kuitenkin useamman vuorokauden ajan. Vuokrahinnoissa on keskimäärin 30 % korotus juhla-ajoista riippuen. Juhla-ajoiksi katsotaan yleisimmät Suomessa noudatettavat juhlapyhät.

Maksuehdot

  Varaus on sitova kun asiakas on suorittanut ennakkomaksun 25% majoitushinnasta, joka on maksettava 10 vrk kuluessa varauksen tekemisestä. Loppuosa on maksettava 14 vrk ennen varatun majoituksen alkua. Maksutapana on sähköpostilla toimitettu lasku tai viestiin liitetyt riittävät yhteystiedot varauksen maksamiseksi.

Yhteystiedot

  Mökin varaukseen, maksamiseen ja peruutukseen liittyvä asiointi tapahtuu sähköpostitse osoitteessa paavola@paavolanmokkivuokraus.fi tai puhelimitse numerossa 0400-618 863. Laskuja tai muuta materiaalia lähetetään postitse vain erikseen niin sovittaessa.